Næste koncert

Mørkevandring

Sammen med levmere.dk arrangerer vi en fælles 2 km mørkevandring omkring den smukke Giber Å, hvor stemningen toppes med sang af Christina Dahlerup og startes og afsluttes med bålets knitren.
Dette arrangement er forbeholdt medlemmer af Giber Å Kulturdage.


Mødetidspunkt: 21.12 hvor solen går ned
Varighed: cirka lidt over en time
Mødested: Hovstien 4, 8320 Mårslet - på bålpladsen

BEMÆRK: Vi har begrænset pladser – max 30

Tilmelding: Skriv til ole@den-utraditionelle.dkMånen ser os i de mørkeste timer og forstår vores inderste væsen.
Derfor er en mørkevandring en hel speciel oplevelse at deltage i, og denne vil være helt unik, da vi får selskab af Christina Dahlerup, midt inde i skoven, som vil spille på akustisk guitar og synge, mens vi går forbi hende i mørket. Det bliver MAGISK!


NYmåne
Denne mørkevandring ligger lige op ad nymåne, som udspiller sig, når månen er usynlig for os her på jorden. Så skoven bliver helt mørk.

Ved nymånen siges der, at det er et godt tidspunkt for at integrere noget nyt i ens liv, at lave et NYtiltag, opdage en NYindsigt, mærke en NYkraft eller skabe en NYbegyndelse i dit indre jeg…
- samtidig med at vi er i årstiden forår, hvor naturen støtter dig i BEGYNDELSER.

 

PROGRAM:
Vi starter i skæret af bålets flammer, og derefter begiver vi os - i tillid - ud på vores fælles mørkevandring. Vi går i stilhed, så vi får mulighed for virkelig at registrer, hvordan vores sanser åbner sig i mørket.

Vi går LANGSOMT, vi går stillegang gennem skoven langs den smukke Giber Å og bliver forkælet af Christina blide stemme og guitar og bryder mørket midt på turen, som vil understøtte lyset i os.

Turen slutter, hvor vi startede - ved bålet, hvor der er mulighed for at nyde bålet i stilhed med blikket indad i den tid, som passer dig.


PRAKTISK INFO:
Vi har 12 pandelamper med RØD lys, som vi fordeler blandt deltagerne. Vi frabeder kraftigt, at der lyses med "hvid almindeligt lys" i skoven, da det vil forstyrre vores nattesyn, når vi bevæger os rundt i skoven sammen. (Hvis du selv har en lygte med RØD lys, så medbring den gerne)


MEDBRING:
Sko og tøj efter vejret.
Godt humør og et åbent sind

 

Tilbage til forsiden

preload spinner