Vorup Dyrehospital ved Randers

'Vi valgte Ole, fordi vi i forvejen kender ham som en dygtig og alsidig fotograf, der er god til at fange de helt rigtige øjeblikke med kameraet.
Ikke en let opgave, når der er dyr med på billedet.
Vi havde brug for såvel neutrale personalefotos som levende billeder, der viser situationer fra vores hverdag, og Ole løste begge udfordringer på bedste vis.'

Dyrlæge Heidrun Møller

 

 

Opgaven hos Vorup Dyrehospital var personale billeder og en billede beskrivelse af arbejdsgangen og den positive tilgang til arbejdet med dyr.
Indehaver Heidrun Møller valgte at købe et klippekort, så hun har mulighed for at ringe efter fotografen, når behovet opstår.
Det giver et levende og retvisende udtryk af arbejdet på dyrehospitalet.

Vorup Dyrehospital er et veludstyret dyrehospital i bydelen Vorup, som ligger syd for Gudenåen/Randers Fjord ved Randers.
Det tilbyder en lang række forskellige behandlinger, operationer, medicinske udredninger, tandbehandlinger, kikkertundersøgelser, røntgen, scanninger, laserterapi og meget mere til alle husdyr.
Derudover har de en eksamineret hundemassør, som kan tilbyde hundemassage.
Med alle de behandlinger, har det været vigtigt med billeder af behandlinger, hvor man både kan mærke den positive stemning mellem personalet og de dyr, som de har i deres varetægt og viser at empatien og omsorgen altid går hånd i hånd med høj faglighed og god service.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

preload spinner