J - Senior billeder

 

 

 

 

Connie rider uden sadel
En af Connie’s (72) store interesser er hendes Islænderhest og helt selvfølgeligt skulle billederne tages sammen med hesten. Mens vi talte om hvordan billederne skulle være, kom det fantastiske spørgsmål. Skal jeg ride med eller uden sadel? For mig er det at ride på en hest i sig selv grænseoverskridende, så her var stemningen ligesom lagt og vi fik nogen herlige billeder, som efterfølgende gik på omgang på Rideskolen i Beder.

 

Uwe var med i reklamefilm
Uwe (80) bor i Hamborg, men er dansk gift og har derfor stor tilknytning til Danmark. Uwe var reklamemand og en meget kendt reklamefilms skuespiller i Tyskland igennem mange år. Nu er han kunstmaler og stadig en glad mand, med flere velbesøgte udstillinger i Randers bag sig og en på vej i Hamborg.

 

Birthe har i mange år boet i Afrika
Birthe (77) bor på en nedlagt station, midt i et meget smukt skov og natur område. Birthe har boet mange år i Afrika og er en fantastisk spændende og vidende kvinde at tale med. Hun nyder naturen og det var derfor helt naturligt, at fotograferer på en længere gåtur i skoven.

Den gode historie
Det fantastiske ved at være fotograf er, at der næsten altid følger en god historie med ved fotograferingerne. Det gælder ved alle typer fotograferinger, men specielt seniorer har som regel nogen spændende livserfaringer at fortælle om. Den del nyder jeg meget og i de historier er der spændende billeder.

 

De personlige billeder
Få billeder taget, mens livet leves og du dyrker din hobby, læser en god bog i lænestolen, er sammen med børn og børnebørn eller går en tur med din livsledsager.

Det er dig der bestemmer, hvor og hvornår billederne skal tages. Jeg kører i hele landet.

 

Bestil tid: 21 66 00 10 eller Ole@den-utraditionelle.dk